Marss Ūdensvīrā

Marss Ūdensvīra zīmē mudinās uz avantūrām.

No 16.maija līdz pat 13.augustam enerģijas un aktivitātes planēta Marss atradīsies Ūdensvīra zīmē mudinot mūs uz dažādām avantūrām un neprognozējamu rīcību. Turklāt šajā zīmē Marss vienā brīdī (27.jūnijā) piebremzēs savu kustību, it kā padomās, pamīņāsies uz vietas un dosies atpakaļgaitā uz Mežāža zīmi (kuru sasniegs 13.augustā un turpinās savu ceļu pa to), liekot mums vēlreiz pārskatīt savu rīcību un visu sastrādāto kopš 9. maija ieskaitot. Tas vēl nav viss.  27. augustā Marss atkal mainīs savu kustības virzienu, šoreiz kļūstot direkts (dodoties uz priekšu), un vēlreiz aktualizēs jau izdzīvotās situācijas, lai pārliecinātos par rezultāta noturību. Laikā, kad mainīsies Marsa kustības virziens, mums liksies, ka viss stāv uz vietas, nekas nenotiek un esam kā iestiguši, bet mieru, tikai mieru, mēs zinām, ka tas nebūs uz ilgu laiku.

Uz ko tad mūs mudinās Marss caur Ūdensvīra zīmi? Pirmkārt jau uz spontānu un diezgan eksplozīvu rīcību. Šajā laikā varam spēji ļauties kādam pēkšņam impulsam un vienā rāvienā mainīt lietas, kas gruzdējušas jau labu laiciņu. Tā teikt, cietāmies, cietāmies un te pēkšņi eksplodējām. Varam justies mazliet kā revolucionāri, kas zina, ka pa vecam darīt vairs nevar un tāpēc viss ir jāmaina tūlīt pat un tagad, tomēr uzmanību jāpievērš arī tam, lai mums būtu ko likt vietā, kad vecais viss būs noārdīts. Daudzi izcelsies ar progresīvu domāšanu, dažādu jauninājumu ieviešanu īpaši jau tehnoloģijas lauciņā. Varam attīstīt un ieviest jaunus projektus, uzlabojumus, apgreidus, tomēr saglabājot vēsu prātu un racionālu domāšanu, jo ar pacietību tā būs kā būs. Liela nozīme būs personiskajai brīvībai, necietīsim ierobežojumus un stingru kontroli no malas. Labs laiks dažādām reformām un jaunu ideju ģenerēšanai. Arī domāšana būs racionāla, skaidra, analītiska ar netradicionālu skatījumu uz dzīvi un nestandarta risinājumiem.

Tā kā valdīs mazliet avantūrisks gars, tad daudzi pamēģinās ko jaunu, vēl nebijušu vienalga, vai tas būtu kāds sporta veids vai projekts. Tomēr jāsargās no neuzmanības un sasteigtas rīcības, pastāv nelaimes gadījumu risks, kas saistīts ar mūsu pašu nepacietību. Sākot jau no Maija un turpinot visus vasaru Marss pārsvarā būs saspringtās attiecībās ar citām planētām, kas nozīmē lielu enerģijas pārpalikumu. To tradicionāli vislabāk ir izlikt sportā. Pamēģiniet ko jaunu! Ir taču vasara! Pieejamas ir dažādas meža un gaisa trases, Tarzānveida izaicinājumi, takas un tamlīdzīgas izklaides. Īpašu nozīmi iegūs kolektīvie pasākumi, draudzība, humors un domubiedri. Asas mēles īpašniekiem ieteicams savu enerģiju izlikt dažādos prāta asināmajos rīkos kā krustvārdu mīklas un domu rēbusi. Piesakieties oratora, prezentāciju vadīšanas vai tamlīdzīgos kursos, kuros uz citu nepilnībām varēsiet norādīt sociāli pareizā veidā. Labākais veids kā izmantot Ūdensvīra enerģiju ir padarīt ko vairāk kā tikai priekš sevis, tātad droši iesaistāmies dažādos sociālajos projektos un sabiedriski derīgajā darbā, lai padarītu šo pasauli par labāku vietu kurā dzīvot mums visiem! Lai izdodas!